Atletico Madrid Tröja

caraballo

Posted: Fri, Sep 3, 2021, 17:06

fotbollströjor barn

Juan Mata har sagt att han hoppas att Lionel Messi inte

Fotbollströjor Sverige, Atletico Madrid Tröja

messis kontrakt i barcelona kjøpe fotballdrakter på nett och de röda djävlarna

Manchester United -stjärnan Juan Mata har sagt att han hoppas att Lionel Messi inte går med i Manchester City medan han anspelar på ryktena om Cristiano Ronaldos återkomst till Old Trafford. Messis kontrakt i Barcelona löper ut nästa sommar och han försökte lämna i transferfönstret med Pep Guardiolas sida förberedd för att landa den sexfaldiga Ballon d 'Or-vinnaren.
United -stjärnan Mata har reagerat på rykten om att Ronaldo kan återvända till de röda djävlarna och jämför sin situation med Messi.
Spanjoren var i fin form på lördagen efter att ha ställt in Marcus Rashford för det tredje målet i en 3-1-seger på London Stadium.
fotbollströjor sverige Men efter matchen fick han frågan om situationen Messi befinner sig i i Barcelona.
Den katalanska klubben förlorade med 2-1 mot Cadiz i ett chockresultat i La Liga med Messi som avfyrade ytterligare en blank.
nueva Camisetas Fútbol Hans prestation följer en sommar där han desperat försökte lämna efter att ha blivit missnöjd med hur klubben drivs.

atletico madrid tröja City var favoriterna för att skriva på argentinaren när Guardiola såg ut att återförenas med den talismaniska forwarden.
fodboldtrøjer Men Barca hindrade honom från att lämna och han har inte presterat till sin vanliga höga standard denna kampanj.
Hans kontrakt löper ut under sommaren och det är mycket möjligt att City börjar förhandla om ett avtal med honom i januari.
Men Mata vill inte se att det går igenom och insisterar på att han hoppas att Uniteds rivaler inte stärks samtidigt som de jämför rykten med Ronaldo och de röda djävlarna.

fodboldtrøjer tilbud

--

Emilio Caraballo